Jarenlange ervaring in afbraakwerken én industriebouw

Cura maakt deel uit van de Phenix Group. Deze snelgroeiende bedrijvengroep specialiseert zich in nieuwbouw en gespecialiseerde afbraakwerken. Dankzij onze flexibele bedrijfsstructuur bieden wij een bijzonder snelle service, waardoor we de perfecte partner zijn voor een snelle heropbouw na schade door brand of storm. De verschillende bedrijfstakken werken voor deze heropbouwprojecten nauwgezet samen. De Phenix Group is een jonge bouwonderneming met vele jaren ervaring in de bedrijfsrangen én met talrijke gerenommeerde klanten.

Zaakvoerder en stichter Koen Vanhoorebeek heeft al meer dan twintig jaar ervaring op de teller binnen de industriebouw staan. Voor de dagelijkse leiding wordt hij bijgestaan door zijn zus Ilse Vanhoorebeek.

Zeer korte bouwtermijnen

Snelheid en flexibiliteit vormen de grootste troeven van de Phenix Group, wat van groot belang is voor een snelle heropstart na een brand of zware storm. De Phenix Group is een vaste bouwpartner voor grote retailketens. Toch behouden we bewust ons familiaal karakter. Zo staat bij ons de focus op de wensen en verwachtingen van de klant centraal.

Koen en Ilse staan garant voor een open, eerlijke en heldere communicatie met de klant. In tijden van nood stijgt het belang van een vlotte samenwerking en een intensieve coördinatie.

Eigen vakmensen

De divisies CUBO (industriebouw) en RAZA (afbraakwerken) hebben elk gespecialiseerde werfmedewerkers in dienst. Deze werken voor CURO intensief samen voor een snelle heropbouw na brand- of stormschade.

Onze ploegen bestaan zowel uit all-round vakmensen als zeer gespecialiseerde medewerkers. Daardoor voeren we het merendeel van de afbraak- en heropbouwwerken uit met eigen personeel. Een projectingenieur en ervaren werfleiders staan in voor de coördinatie en opvolging.

Getroffen door brand- of stormschade?
Contacteer ons voor een eerste plaatsbezoek.